Våra resor

Förutom att spela golf och odla chili så är att resa något som ligger mig varmt åt hjärtat. Lyckan är ju Jonas också gillar det så det har blivit några resor på våra två år tillsammans. 

Just detta år har det ju inte blivit någon utlandsresa pga Covid19 men vi åkte faktiskt ändå till Tylösand över Midsommar och sedan till Visby på Gotland i juli. 

Här kommer lite kort info om dessa resor vi gjort tillsammans:

Nerja/Spaninen
Ingen av dessa resor var den andra lik utan väldigt unika på sitt egna sätt. Nerja var vår första utlandsresa tillsammans och var därför väldigt unik på det sättet. Resan innehöll, sol, bad och besökte en massa fina platser. Något som var väldigt kul på denna resa var att vandra längs Rio Chillar, rekommenderas varmt om man planerar en resa till Nerja.

Rom/Italien
Oj finns så mycket att säga om denna resa! Bästa, romantiska och mysigaste resan tillsammans, resan som vi i smyg åkte iväg och förlovade oss! Så om du planerar att förlova dig så rekommenderar varmt att göra det i Rom.

Koh Lanta /Thailand
Detta var första resan som bonusfamilj - 2 v till Koh Lanta. Det var en underbar resa på många sätt men också en riktig utmaning att åka med alla barnen. Vi hyrde ett stort hus med pool och Jonas och jag fick ett eget litet poolhus att bo i och alla 5 barnen fick dela på ett stort hus, så på det viset så blev det perfekt. Vi upplevde många fina solnedgångar med goda drinkar, härliga lata dagar med en massa sandslottsbygge och massage på stranden. 

Jag och Jonas hyrde även lätt motorcykel. Väldigt nervöst men också väldigt kul! Ett tips...vrid inte på gas och broms samtidigt om du vill stanna motorcykeln...haha...

Vi åkte också en hel del TukTuk til och från restaurangerna på kvällen.

Vi hade dock otur med vädret när vi skulle åka ut till en paradis ö och bada. För det första så avbokades båtutflykten flera gånger pga ostadigt väder men tillslut kom vi väg. På vägen dit var det lugnt och fint på vattnet men på vägen tillbaka så blåste det upp till storm och det blåste och regnade och det blev höga vågor. Drömutflykt blev till en mardrömsutflykt...på riktigt så trodde jag och barnen att vi skulle dö.

Efter denna resa var vi väldigt skakiga och själv så mådde jag pyton resten av dagen. Så kort och gott om du planerar en båtutflykt så se verkligen till att det blir fint väder...tror ingen av barnen önskar att åka på en båtuflykt igen på väldigt väldigt länge.

Gotland
Sommaren 2020 var året då covid19 härjade på jorden och resandet fick ta en paus. 
Resorna som vi gjorde under detta år blev till Tylesand på Västkusten över Midsommar och Visby på Gotland under juli. 


Visby golfbana












































Kommentarer

Populära inlägg